Модни тенденции при дамските обувки през 2021

Пъстрота и цвят при дамските обувки през 2021 година

През Пролет / Лято 2019 на тенденцията при обувките също е да бъдат бляскави и многоцветни, като е при облеклата. Този сезон блестящите обувки ще намерят своето място в нашите гардероби. Сребърните и златните обувки са най-популярни на пазара за жени, но можете да опитате и различни цветове, за да се открояват от тълпата.

Модни тенденции при дамските обувки

Миналата пролет някои дизайнери се опитваха да направят прозрачните обувки популярни, но никой не ги взе на сериозно. За пролет / лято 2019 броят на тези дизайнери се е увеличил драстично и сега ние разбираме, че миналият сезон обувките от винил са само първите плодове, ние се страхувахме да опитаме.


Някои от производителите на обувки използват метални нишки при пръстите на краката, за практически цели, за да правят обувките си по-трайни. Но по време на Пролет / Лято 2019 металът при пръстите ще бъде много модерен и дизайнерите са решили да му придадът едно по-ново ниво.


За няколко сезона подред заоблени пръсти бяха на върха на списъка. Сега най-накрая виждаме промяна към заострени пръсти, които са много по-секси и женствена. Заострени пръсти ще бъдат представени най-вече при обувките. Сандалите и ботите все още ще бъдат със заоблени пръсти.
Пастелните цветове ще бъдат толкова популярни при обувките, колкото и при облеклото. Прозрачното е най-модерно, но розовото, аква, светло жълто и бледо зелено също ще бъдат често срещани.

дамски обувки в пастелни цветове

Популярни публикации от този блог

Дамски обувки онлайн. Модни тенденции при обувките за жени

Официални дамски обувки