Дамски обувки онлайн. Модни тенденции при обувките за жени

Обувките през последните няколко години

Те все по-убедително изместват чантата като най-важния женски аксесоар. Те са безпогрешен показател за стила на всяка дама и притежават силата да завършват или да съсипват който и да било тоалет.
За щастие модните тенденции при обувките за жени за сезона пролет-лято 2019 са изключително разнообразни и отговарят на доста широка палитра от вкусове и стилове.

Модни тенденции при сандалите и ботите

Въпреки нестихващите от години дискусии за това колко голяма е вредата от носенето на обувки на висок ток, независимо дали тънък или дебел, винаги ще има жени, готови да пожертват дори здравето си в името на красотата и елегантността. Затова и тези обувки винаги ще са на мода. През този сезон те са актуални във всякакви цветове – от много ярки до тъмни и приглушени. Дори да не сте почитателка на твърде високите обувки, пак ще сте в крак с модата. През следващите месеци токовете с дължина до 5 см. Отново ще бъдат хит на пазара. Завръщането им води след себе си и появата на обувките с остри върхове. Когато избирате такъв модел обувки, заложете на изчистен дизайн и неутрални цветове.

Повечето жени гледат на обувките с равна подметка като на смъртен враг на елегантността. Но съдейки по тенденциите, наложени от световните дизайнери, тези модели вече не са това, което бяха. Стават все по-стилни и красиви и се съчетават отлично с всякакви дрехи – от кокетни рокли до джинси с тениска. През следващите месеци особено актуални ще бъдат обувките тип балетни пантофки.

На мода се върнаха и сандалите-кецове. Макар и да не са харесвани от всички те определено са много удобни. Актуални са както изчистените модели, така и тези с много връзки, катарами и ципове.

През 2019 година се завръщат обувките с дървена подметка, но съвременните модели ще бъдат с елегантен дизайн, а при направата им се използват разнообразни материали като кожа и лен. Когато си избирате такива обувки те трябва да бъдат с ток, а не с равни.

И разбира се добавете към гардероба си и чифт обувки тип „flatform” - равна подметка. Вярно е, че не изглеждат особено елегантни, но въпреки височината си са невероятно удобни. Такива обувки присъстваха в колекциите пролет/лято 2020 на най-прочутите модни къщи – „Шанел”, „Прада”, „Клоуи”.

Популярни публикации от този блог

Модни тенденции при дамските обувки през 2021

Официални дамски обувки